Salén & Wicander Teknik AB

Vår strävan är att hitta produkter som är något utöver det vanliga och av hög kvalitet. Våra kunder ger oss de bästa idéerna och vi får ständigt nya uppslag. Söker du någon särskild produkt? Kontakta oss gärna så hjälper vi till att få fram den. Ett nära samarbete med våra återförsäljare och kunder gör att kvalitetsstämpeln på våra produkter håller hela vägen till slutkunden och gör oss till en uppskattad leverantör. Våra återförsäljare finns idag över hela landet.

SALÉN & WICANDER TEKNIK AB´s historia börjar 1961, då Salénkoncernen (rederi) och Wicander (kork) slog sina påsar ihop för att importera och marknadsföra utländska produkter i Sverige. Då var produkterna av mer teknisk karaktär men med åren har företaget utvecklats och tillhandahåller idag till största delen konsumentprodukter.

Sedan 2002 har företaget arbetat med sin nuvarande ägare. Fokus ligger på att utveckla produktsortimentet mot befintliga kunder och nogrannt analysera våra kunders behov på konsumentmarknaden.

Vi arbetar huvudsakligen inom följande affärsområden; Järn, bygg, industri, sport, fritid, outdoor och trädgård. Vi arbetar även med presentreklam.